علت گاز نخوردن بیل مکانیکی چیست؟

مشکلات در موتور دیزل

یکی از دلایلی که ممکن است سبب گاز نخوردن بیل مکانیکی شود، مشکلات به وجود آمده در موتور دیزل است. مشکلات موتور دیزل می‌توانند عملکرد و کارایی موتور را تحت تأثیر قرار دهند. برخی از مشکلات شایع در موتور دیزل عبارتند از:

  • کاهش فشار فشنگ در سیستم سوخت: این مشکل می‌تواند ناشی از فیلتر سوخت گرفته تا مشکلات در سیستم تزریق سوخت. کاهش فشار فشنگ ممکن است باعث کندی در سوخت‌رسانی و بنابراین کندی در عملکرد موتور شود.
  • مشکلات در سیستم تزریق سوخت: اگر سیستم تزریق سوخت دچار نقص فنی شود، می‌تواند منجر به کاهش کارایی و عملکرد نامناسب موتور گردد.
  • مشکلات در سیستم توربوشارژر یا اصطکاک‌های مکانیکی: این مشکلات می‌توانند باعث کاهش دور موتور و به تبع آن کندی در عملکرد موتور شوند.
  • مشکلات در سیستم تهویه یا فیلتر هوای ورودی: اگر فیلتر هوا گرفته یا کثیف شود، ممکن است منجر به کاهش جریان هوای ورودی شده و کندی در عملکرد موتور گردد.
  • مشکلات در سیستم احتراق یا سیستم تخلیه: نقص در احتراق یا مشکلات در سیستم تخلیه اگزوز می‌تواند منجر به دست دادن عملکرد مناسب موتور و کاهش سرعت آن شود.

با توجه به این مشکلات، برای رفع کندی عملکرد موتور دیزل باید به دقت سیستم سوخت، تزریق سوخت، توربوشارژر، تهویه و سیستم احتراق و تخلیه را بررسی کرد و مشکلات مرتبط با هر یک را رفع نمود.

مشکلات در سیستم هیدرولیک بیل مکانیکی

مشکلات در سیستم هیدرولیک می‌توانند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم باعث عدم گاز خوردن بیل مکانیکی شوند. یکی از عواملی که می‌تواند باعث عدم گاز خوردن بیل مکانیکی شود، نفوذ هوا به سیستم هیدرولیک است. اگر هوا به سیستم وارد شود، می‌تواند باعث ایجاد حباب هوا در روغن هیدرولیک شود که در نتیجه باعث کاهش عملکرد و کندی در حرکت بخش‌های متحرک بیل می‌شود.

نشتی در قطعات یا لوله‌های سیستم هیدرولیک می‌تواند باعث ورود هوا به سیستم شود. این نشتی‌ها می‌توانند منجر به کاهش فشار روغن هیدرولیک و ایجاد حباب‌های هوا در سیستم گردند که باعث کندی در حرکت بیل مکانیکی می‌شوند. فشار نامناسب در سیستم هیدرولیک می‌تواند باعث ایجاد نقص در عملکرد سیستم شود. اگر فشار به اندازه کافی برای ایجاد حرکت صحیح بخش‌های مکانیکی فراهم نباشد، ممکن است بیل مکانیکی کند شود و نتواند به طور کامل گاز بخورد.

با توجه به این موارد، حفظ و رفع مشکلات سیستم هیدرولیک از جمله نفوذ هوا، نشتی و فشار مناسب می‌تواند به عملکرد بهتر و جلوگیری از کندی در حرکت بیل مکانیکی کمک کند.

گرفتگی فیلتر سروو

گرفتگی فیلتر سروو در سیستم هیدرولیک می‌تواند به شکل جدی باعث مشکلات و کندی در حرکت بیل مکانیکی و گاز نخوردن آن شود. وقتی فیلتر سروو گرفته باشد، ممکن است منجر به کاهش یا مسدود شدن جریان روغن هیدرولیک شود که این موضوع می‌تواند به تأخیر و کندی در عملکرد سیستم هیدرولیک و بنابراین بیل مکانیکی منجر شود.

این مشکل ممکن است به دلیل نفوذ ذرات و کثیفی‌های بیش از حد به داخل فیلتر یا خرابی فیلتر باشد. گرفتگی فیلتر سروو می‌تواند به افزایش فشار در سیستم هیدرولیک منجر شود که باعث کاهش کارایی سیستم و کندی در حرکت بیل مکانیکی می‌شود. افزایش فشار در سیستم می‌تواند باعث کاهش سرعت و قدرت حرکت بیل شود و در نهایت به عدم گاز خوردن آن منجر شود.

برای رفع این مشکل، ابتدا باید فیلتر سروو را باز کرده و سطح آن را بررسی کرده و اگر لازم بود، با یک فیلتر جدید جایگزین کرد. بررسی دقیقتر سیستم هیدرولیک به منظور شناسایی دیگر مشکلات مانند نفوذ ذرات و کثیفی‌ها نیز حائز اهمیت است. برای خرید انواع قطعات یدکی کوماتسو می‌توانید وارد سایت آداک کوماتسو شده و اگر نیاز به قطعه‌ یا محصولی داشتید، به راحتی می‌توانید سفارش خود را ثبت کرده و محصولی اورجینال با قیمت مناسب را خریداری کنید. در ضمن، تعمیر بیل مکانیکی توسط همکاران ما به صورت فوری انجام می‌شود.

دمای روغن هیدرولیک بالا

دمای بالا در روغن هیدرولیک می‌تواند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم باعث گاز خوردن بیل مکانیکی شود. زمانی که روغن هیدرولیک بیش از حد گرم شود، اکسیداسیون روغن اتفاق می‌افتد. این اکسیداسیون باعث تجزیه روغن و تولید مواد جانبی ناخواسته می‌شود که می‌تواند به تولید گاز در روغن منجر شود.

حباب‌های گاز در روغن هیدرولیک می‌توانند باعث کاهش عملکرد سیستم و کندی در حرکت بخش‌های متحرک بیل شوند. دمای بالای روغن هیدرولیک می‌تواند باعث کاهش چگالی آن شود. چگالی پایین‌تر روغن باعث کاهش قدرت محافظتی و عملکرد روغن در سیستم هیدرولیک می‌شود. این ممکن است باعث افزایش فشار در سیستم و تولید گاز در روغن شود که باعث کندی و عدم گاز خوردن بیل مکانیکی می‌شود.

برای جلوگیری از این مشکلات، بهتر است دمای روغن هیدرولیک را در محدوده مناسب نگه داشت و از سیستم خنک کننده مناسب استفاده کرد. استفاده از روغن هیدرولیک با ویسکوزیته مناسب و تعویض منظم آن نیز می‌تواند به حفظ عملکرد بهینه سیستم و جلوگیری از مشکلات مربوط به دمای بالای روغن کمک کند.