مقالات

انواع کشنده در ایران

انواع کشنده در ایران

در این مطلب قصد داریم شما کاربران عزیز شاد خودرو را با انواع کشنده در ایران آشنا کنیم. اما قبل از هر چیز بهتر است بدانید کشنده چیست؟

کشنده باری

 

 کشنده نوعی وسیله نقلیه موتوری و یکی از دسته‌بندی‌های ماشین آلات سنگین است که در حالت کلی تریلی نام دارد. این ماشین باری دارای دو قسمت اتاقک راننده و اتاق بار است که به قسمت جلو و اصلی آن اسب هم می‌گویند. در واقع به این کامیون با تریلی کشنده می‌گویند که تریلر یا بخشی که بار به آن وصل است را می‌کشد. بهتر است بدانید با گسترش صنعت حمل و نقل، تریلی یا کامیون‌هایی با ظرفیت بار متفاوت تولید شدند که انواع بارکش از وزن 15 تا 22 تن را به راحتی جا‌به‌جا می‌کنند. تریلی‌ها علاوه بر انجام فعالیت‌های جاده‌ای و ترانزیت، در امور نظامی و تجاری هم کاربرد دارند. هم‌چنین انواع کشنده در ایران به صورت تک یا 2 محوره سنگین و فوق سنگین هستند که روی هر میله افقی یا همان محور دو چرخ قرار دارد.

تفاوت کشنده سنگین و فوق سنگین

کشنده‌های سنگین آن دسته ماشین‌هایی هستند که حداکثر 30 تن بار را به راحتی حمل می‌کنند و کشنده‌های فوق سنگین نهایتاً ظرفیت وزن 100 تن را بارکشی می‌کنند. گفتنی است شرکت‌هایی مانند ولوو، ماک و اسکانیا در زمینه تولید کشنده‌های فوق سنگین تخصص و فعالیت دارند.

انواع کشنده در ایران

ماشین‌های خاور و کامیون از نوع کشنده‌های سبک پرقدرت هستند که با ویژگی‌های فنی مجزا و در ابعاد مختلف تولید می‌شوند. فراموش نکنید بهترین کشنده ایران دارای موتوری قدرتمند، بدنه‌ای با کیفیت، قابلیت حمل بار زیاد، حداکثر گشتاور و سرعت بالا است. بنابراین اگر قصد خرید کامیون کشنده را دارید بهتر است ابتدا با مشخصات فنی و انواع آن آشنا شوید تا بتوانید خودرویی را انتخاب کنید که نیازتان را در زمینه حمل و نقل به خوبی برطرف کند.

این کشنده‌ها عبارتند از:

تریلی ترانزیت

قسمت بارکش تریلی ترانزیت یا تریلی چادری با پارچه برزنت پوشیده و مسقف شده است. به همین دلیل برای محافظت بیشتر از محصولات از این کشنده در حمل بارهای صادراتی و گمرکی استفاده می‌شود.

تریلی جامبو

تریلی جامبو شبیه نوع ترانزیت، چادردار است و ویژگی عالی این تریلی بارگیری محصولات تا نصف دهنه بارکش است. در واقع بارکشی خوبی نسبت به سایر کشنده‌ها دارد، زیرا فضای بیشتری از مخزن بار را می‌توانید پر کنید.

کامیون تک محور

کامیون تک محور یا کامیون تک قابلیت تحمل 10 تن بار را دارد. به کمک این ماشین باری می‌توانید هر نوع بار صنعتی و نیمه صنعتی را جا‌به‌جا کنید.

خاور

خاور نوعی کامیونت است که ظرفیت آن بین 2 تا حداکثر 6 تن است. این وسیله نقلیه نسبت به نیسان ظرفیت و گنجایش بیشتری دارد و برای مسافت‌های دور بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. بد نیست بدانید خاور مسقف اکثرا توسط اتوبارها جهت حمل اثاثیه به کار گرفته می‌شوند.

کامیون کمپرسی

قسمت باربری کامیون کمپرسی مجهز به اتاق است که بوسیله دستگاه کمپرسی بار آن تخلیه می شود. از موارد کاربرد کامیون کمپرسی می‌توان به انتقال مصالح ساختمانی، خاک و محولات فله‌ای اشاره کرد.

بوژی

بوژی یا هزار چرخ از تریلرهای فوق سنگین است که در حمل و نقل جاده‌ای به کار می‌رود. این تریلی به دلیل برخورداری از محورهای متناسب با حجم بار برای حمل بارهای بسیار سنگین مانند پل‌های سنگی، تجهیزات پالایشگاهی و انواع موتور استفاده می‌شود. مزیت به کارگیری بوژی در بارکشی‌های سنگین کاهش فشار بار روی جاده و ریل راه آهن است.

نتیجه‌گیری

علاوه بر مطالب گفته شده در رابطه با خرید تریلی یکی دیگر از عوامل انتخاب کشنده‌ها استهلاک آن‌ها است. عموم افراد به دلیل تورم بالای اقتصادی به دنبال کم استهلاک‌ترین کشنده در ایران هستند. خبر خوب این است که می‌توانید مدل‌های مختلف این ماشین باری مانند کشنده‌های برندهای مطرح اروپایی ولوو، رنو و داف یا کشنده چینی C500 هونگیان با تکنولوژی ایویکو را بدون واسطه از فروشگاه شاد خودرو و با صرف هزینه‌ای مقرون به صرفه خریداری کنید. هم‌چنین برای دریافت مشاوره و خرید کامیون کشنده مد نظر خود، می‌توانید فرم ثبت‌نام را تکمیل نمایید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *